Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Goldengrass

Goldengrass

Goldengrass-tuotteet soveltuvat erinomaisesti hevosten ravinnoksi. Laadukas Goldengrass-heinäpaketti ravitsee tehokkaasti hevosta kuin hevosta. Ensiluokkainen ja pölyämätön heinä on pakattu 20 kg:n pusseihin. Sen voikin siepata näppärästi mukaan esimerkiksi raveihin. Myymme Goldengrass-heinää yksittäin..
Kuiva heinä

Kuiva heinä

Meiltä tilaat maukasta kuiva heinää edullisesti. Laadukas kuiva heinä on saatavilla pienpaaleissa tai pyöräpaaleissa. Tämä laatuheinä sopii esimerkiksi hevosille, niin kilpaileville, kasvaville kuin harrasteleville hirnujille. Lehtevä, kauniin vaaleanvihreä ja pölyämätön kuiva heinä on parhaimmillaan..
Kuiviketuotteet

Kuiviketuotteet

Myymme kuivikkeet edullisesti, sopimuksen mukaan suoraan pihaan toimitettuna. Toimitamme kuivikepellettiä ja olkipellettiä, jotka imevät ja kuivaavat mukavan tehokkaasti. Sopii esimerkiksi hevosten boksien kuivikkeeksi. Ei pölise ja voidaan jatkokäyttää helposti myös lannoitteena. Tilaa kuiviketuotteet..
PellX pellettipolttimet

PellX pellettipolttimet

PellX pellettipolttimet soveltuvat erinomaisesti asuintalojen lämmittämiseen. Polttimet on mahdollista asentaa useimpiin puu- ja kaksoispesäkattiloihin, myös joihinkin öljykattiloihin. Toimintavarmuus tällä polttimella on taattu, ja monet suomalaiset kotitaloudet käyttävätkin PellX pellettipoltina kotiensa..
Lämmityspelletti

Lämmityspelletti

Myymme ja toimitamme laadukasta lämmityspellettiä. Voit tilata lämmityspellettiä irtona tai 500 kg:n suursäkkeinä. Saatavilla on myös 16 kg:n piensäkit yksittäin tai lavoittain. Toimitamme lämmityspellettiä laajasti Raahessa, Oulussa, Kuusamossa ja Rovaniemellä sekä niiden lähikunnissa. Voit hakea lämmityspellettiä..